Clean desk vision…

I hemmet är det ofta lite kaosartat och inte minst minsta barnets prylar fyller omkring 120-127 % av tillgänglig volym. Hon är inte helt själv om att hålla på med praktisk kaosforskning utan resten av familjen hjälper gärna till.

Det här är lite konstigt för egentligen förespråkar jag verkligen ordning, struktur och nästan pervers ordning på saker och ting. Men kanske är det som så att jag samtidigt gillar att leva farligt och testa nya lösningar.
Kanske är min acceptans av det kaotisk en liten del av mig som vill vara rebelisk mot mig själv?!

När jag kom tillbaka till mitt kontor efter en god lunch tidigare idag så stannade jag plötsligt upp och tittade på mitt skrivbord.
Jag kom ihåg åren vid det stora outsourcingbolaget där clean desk var ett måste. Hittade nattvakten något dokument på bordet så fick man med skam hämta ut det hos vakten dagen efter.
Upprepade man detta så blev det löneavdrag.

Nu när jag tittade på mitt skrivbord insåg jag att min lön inte skulle räcka till om samma regler gällde vid länsstyrelsen.

Även om den ekonomiska risken var obefintlig så kände jag behov av med balans och femton minuter senare var kaoset satt till en mer acceptabel nivå…

desk20

Detta blogginlägg känns i efterhand så onödigt att jag inte ens orkar ta bort det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s